avondkleding huren
Blaque verhuur verkoop van exclusieve galajurken, cocktailjurken, bruidsjurken en andere gelegenheidskleding.
Wilt u een mantelpak, galajurk, bruidsjurk, topje of ander kledingstuk op maat laten maken? Geen probleem, want voor onze ervaren coupeuses is geen enkel couture kledingstuk te moeilijk en zij kunnen dit vakkundig naar uw eigen smaak op maat maken. De ruime boetiek aan de rand van Haarlem-centrum nodigt uit om uitgebreid rond te kijken en te passen. Thuis vanaf je laptop een dress to impress huren of kopen kan ook: shop, huur, schitter en retour.
Avondjurk huren Heavenly Dresses jurkenwebshop Heavenly Dresses.
Bij webshop Heavenly Dresses kunt u daarom ook uw avondjurk huren. Zo ziet u er prachtig uit op uw bijzondere avond, maar bespaart u wel op de kosten. Hoe werkt een jurk huren? Het huren van een avondjurk is erg eenvoudig.
Avondkleding verhuur Haarlem Haarlemonline.
Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Avondkleding verhuur. De gemiddelde beoordeling van alle Avondkleding verhuur in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5. 4.5 gebaseerd op 2 reviews. Bij Blaque Couture kan je avondkleding huren naar eigen smaak op maat worden gemaakt.
galawinkel Dreamdresses hippe galajurken avondjurken.
De keuze is reuze! En hoewel de keus aan lange en korte avondjurken sommige klanten overdonderd, blijkt het ook echt nodig te zijn, niet alle modellen jurken staan je natuurlijk. Daar willen we je graag bij helpen. Geen afspraak nodig.
The Perfect Dress Galajurken, Cocktailjurken, Feestjurken.
Kwaliteit en service staan bij ons voorop. Dress to impress en kom naar The Perfect Dress! Avondjurk lang blauw. Avondjurk lang bruin. Avondjurk lang geel. Avondjurk lang grijs. Avondjurk lang groen. Avondjurk lang oranje. Avondjurk lang paars. Avondjurk lang rood.
Galakleding huren Kostuumhuis Kalf.
Onze collectie galajurken zit in de maatvoering 34 t/m 52. Voor een luxe en mooie cocktailjurk ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een ruime collectie cocktailjurken in maat 34 t/m 46. Galakleding huren voor heren.
Avondjurk verhuur bij Black tie.
Wij hebben een mooie collectie avondjurken en gala jurken in de verhuur. Omdat wij van mening zijn dat deze jurken mooi moeten passen, verstellen wij ze eventueel ook in ons eigen atelier. Graag maken wij een keer een afspraak om te meten en te passen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor avondkleding huren