koffie winkel dordrecht
Coffeelicious Breakfast and Lunchroom.
Heer Meester Koffiebar Dordrecht.
Heer Meester: Overnachten in uniek monumentenpand. Wil je bijzonder overnachten in het centrum van Dordrecht? Dan kun je vanaf 1 april bij onze Bed Breakfast terecht. Ervaar hoe het is om onder de Grote Kerk in een uniek monumentenpand uit 1613 te slapen.
Thee Koffie in Dordrecht Centrum Dordrecht.
Simon Levelt koffie thee. Hier vind je de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij alle producten. Huiskamer van Dordrecht Koffiecafé Koning Koffie, de tweede woonkamer voor échte koffieliefhebbers in Dordrecht.
Home Starbucks Coffee Company.
Op zoek naar koffie voor thuis? Meer informatie over de Starbucks brandingsprofielen. Op zoek naar iets anders? Onze koffie brengt mensen samen. Geniet van alles, droom van grootse dingen en maak contact met vrienden. Careers at Starbucks. Working in Retail.
Simon Levelt koffie thee Centrum Dordrecht.
In de winkel kun je kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment en uiteraard hebben we ook alles om de koffie en thee mee te zetten, van thee-ei tot espressomachine! i We streven ernaar om je te voorzien van de meest recente openingstijden per locatie. De gepubliceerde tijden zijn altijd onder voorbehoud, check voor de zekerheid de eigen site van de locatie. Eigenaar van een locatie? Mail gewijzigde openingstijden naar marketing@dordrecht.nl. 0930: 1800: Woensdag. 0930: 1800: Donderdag. 0930: 2100: Vrijdag. 0930: 1800: Zaterdag. 0930: 1730: Zondag. 3311 CW Dordrecht.
Een iPhone met koffie en gebak: Dordrecht krijgt een concept store indebuurt Dordrecht.
Nieuw in Dordrecht. Een iPhone met koffie en gebak: Dordrecht krijgt een concept store. Nieuw in Dordrecht. Een iPhone met koffie en gebak: Dordrecht krijgt een concept store. Door Karlijn Goorts 4 april 2017. Foto: Karlijn Goorts. Deel WhatsApp Email Tweet. De Johan de Wittstraat mag zich opmaken voor een gloednieuwe winkel.
Koning Koffie Jouw tweede huiskamer in hartje Dordt.
Koffiecafé Koning Koffie, de tweede woonkamer voor échte koffieliefhebbers in Dordrecht. Hier wordt alleen èchte koffie gedronken. mei 25, 2017 0 Likes. Vanaf 3 juni geopend! Koning Koffie opent de deuren op zaterdag 3 juni a.s! Tot dan aan de Vriesestraat 146, in Dordrecht.
Pelican Rouge Koffie voor zakelijk gebruik.
Een inspirerende avond waar het draaide om de rol van de vrouw in de koffiewereld. Kan je daar een avond mee vullen? Nog steeds ondervinden vrouwen, niet alleen in de koffiewereld, discriminatie op de werkvloer. 3316 EA DORDRECHT. 31 78 654 4544. Tip een vriend! Kennis van Koffie.
Barista Service Nederland.
Nog altijd verzorgen wij barista service op beurzen, evenementen en festivals, waar wij bezoekers en gasten voorzien van onze mooie producten. Eind 2015 openden wij De Stadsbranderij in Dordrecht. Deze ruimte is een combinatie van koffie en thee winkel, proeflokaal en koffiebranderij.
Koffiecorner Hartje" Stad" Winkels en detailhandel Dordrecht Facebook 25 recensies 378 foto's.'
De mueslikoek en kon ik niet weerstaan en ze waren inderdaad heerlijk. Ideale winkel voor speciale kado's. 27 april 2016. Heerlijk speltbrood en lekker genieten van de cruesli koeken. Een gezellige plek in hartje Dordrecht met heerlijke Bristot koffie. Een aanrader voor iedereen uit en buiten Dordt!
Christa's' Cookies.
Pieters voor Keuken, Koken en Wonen Dordrecht, Zuid-Holland.
3311 TJ Dordrecht. Meld u aan voor de messenslijper. De eeuwenoude Nieuwkerk in het historisch centrum van Dordrecht kreeg een unieke nieuwe functie als showroom van Pieters voor Keuken, Koken en Wonen. Op deze prachtige locatie vindt u een al even boeiende collectie moderne en klassieke woninginrichting.

Contacteer ons

Op zoek naar koffie winkel dordrecht?