koffie winkel dordrecht
Juffrouw Pollewop Winkel.
We hebben ook een echte winkel in hartje Dordrecht. Daar kun je al onze producten bekijken én aanraken. Wat heeft de juffrouw voor leuks op de planning staan? Kijk in onze agenda. Of eigenlijk juffen, want we zijn met zn tweeën: Maaike Mette.
Barista Service Nederland.
Nog altijd verzorgen wij barista service op beurzen, evenementen en festivals, waar wij bezoekers en gasten voorzien van onze mooie producten. Eind 2015 openden wij De Stadsbranderij in Dordrecht. Deze ruimte is een combinatie van koffie en thee winkel, proeflokaal en koffiebranderij.
Restaurant Winkel Dordrechts Museum.
In de serre met uitzicht op de prachtige museumtuin kun je genieten van een kopje koffie of lunch. In de wijnbar organiseert Art Dining met enige regelmaat bijzondere activiteiten zoals wijn-spijs proeverijen. Art Dining verzorgt ook de verhuur van De Zaal, De Wijnbar en De Salon in het Dordrechts Museum die uitermate geschikt zijn voor besloten partijen zoals een feest, receptie, vergadering of congres. Neem contact tel. 31 078 632 9100 met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Hét adres voor originele cadeaus. De winkel van het Dordrechts Museum biedt een ruim assortiment designproducten en cadeau-artikelen voor iedere smaak. De winkel is ook zonder entreekaartje te bezoeken. Blikvangers in de winkel zijn de producten waar Gezicht op Dordrecht van Jan van Goyen en De adem van de slak van Pierre Alechinsky op zijn afgebeeld.
OpOp Dordrecht Centrum.
Koffie en thee. Vrije tijd Elektronica. Outdoor en vrije tijd. Outdoor en vrije tijd. Beeld en geluid. Tablets en computers. Panties en sokken. Patty Brard collectie. La Paay collectie. Herenondergoed / boxers. Voetbal Inside Boxers. Replay boxers hot. Baby's' en kinderen. Mobieltjes voor bodemprijzen. Telefoons tot 25. Telefoons tot 50. Telefoons tot 100. Telefoons tot 150. Terug naar overzicht. OpOp Dordrecht Centrum. 3311 XL Dordrecht. OpOp Dordrecht Centrum. Is de winkel nu niet geopend?
Barista Service Nederland / De Stadsbranderij, Dordrecht Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Wat een heerlijke espresso hebben we hier gedronken! Moe van een dagje shoppen in Dordrecht kwamen we langs deze winkel. En ja, je kon hier niet alleen koffie en thee kopen maar ook nuttigen. Echt een van de betere plaatsen in deze stad voor een prima kopje koffie!
De koffie en thee winkel Dordrecht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Dordrecht kent een rijke cultuur voor wat betreft bands, kunstenaars en andere artistiekelingen. Met Telefoonboek.nl vindt u snel en gemakkelijk alle bedrijven in Dordrecht, die ook te vinden zijn in de rubriek de koffie en thee winkel! Groothandel In Voedingsmiddelen Dordrecht.
Home Starbucks Coffee Company.
Op zoek naar koffie voor thuis? Meer informatie over de Starbucks brandingsprofielen. Op zoek naar iets anders? Onze koffie brengt mensen samen. Geniet van alles, droom van grootse dingen en maak contact met vrienden. Careers at Starbucks. Working in Retail.
Ga aan de slag als barista bij Starbucks YoungCapital.
Ga aan de slag als barista bij Starbucks in Dordrecht. Heb jij passie voor koffie en voor Starbucks? Vind jij contact met klanten het allerleukste wat er is en heb jij een commerciële instelling? Deel deze vacature. Ontvang vergelijkbare vacatures. Wil je op de hoogte gehouden worden van soortgelijke vacatures? Schrijf je dan nu in en ontvang speciaal voor jou geselecteerde vacatures in je mailbox! Ideale bijbaan als verkoper bij de beste Telecom winkel van regio Zuid-Holland!
Coffeelicious De inrichterij Dordrecht.
De geserveerde koffie is door verschillende organisaties al beoordeeld als de beste. Ik zou zeggen oordeel zelf en neem er wat lekkers bij, want ze bakken ook nog zelf. Je zult niet teleurgesteld worden! Coffeelicious Wijnstraat 182 Dordrecht. This entry was posted in Geen categorie.
De Pelikaan Koffie Thee.
Costa Rica, Ethiopië, Brazilië, Colombia, Nicaragua, Guatemala, Papua New Guinea, Java en Kenya zijn de landen waar onze koffie vandaan komt. De koffie komt ruw aan in balen van 60 of 70 kilogram en wordt daarna in onze eigen winkel gebrand.
Tips voor een dagje in Dordrecht nsfavourites.
Je kunt je dagje Dordrecht hier rustig beginnen met een ontbijtje of een lekkere kop koffie met een taartje. De Nutellataart is een aanrader, maar eigenlijk is alles wat chef Wouter Bos in de eigen patisserie van het restaurant maakt niet te versmaden.
Home Theewinkeltje.
De binnenstad van Dordrecht herbergt een rijke historie met duizenden monumenten en prachtig gerestaureerde panden. Het Theewinkeltje huisvest in zon pand. Wij verkopen er in de warme ambiance een uitgebreid assortiment thee en theebenodigdheden. Sinds september 2008 hebben wij ook een mooi assortiment koffie.

Contacteer ons

Zoeken naar koffie winkel dordrecht