perzische tapijten dordrecht
Perzische tapijten Dordrecht Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Perzische tapijten Dordrecht. Perzische tapijten in Dordrecht resultaten 1 18 getoond van 18. U zocht: Perzische Tapijten in Dordrecht. Hulp nodig met het vinden van Perzische Tapijten in Dordrecht? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. 090, cpm altijd bereikbaar.
Derag Perzische Tapijten.
Voor ieder budget hebben wij de beste keuze. U krijgt bij ons persoonlijke aandacht en advies. Atelier Perzische tapijten. Wij repareren en reinigen tapijten in ons eigen atelier. Laat uw tapijt repareren of reinigen volgens traditioneel Perzische methoden en technieken.
Babai Fardin Restauratie, reiniging en verkoop van alle soorten handgeknoopte tapijten!
Wij zijn lid van ARA Nederland Vereniging van Restauratoren en Conservatoren. Tapijten en wandtapijten zijn herkenbaar aan motief, kleur, knoop en materiaalgebruik. Deze kenmerken zijn van groot belang voor de restaurateur om een. Wij bieden een zeer ruime keuze aan antieke, semi-antieke Perzische en Oosterse tapijten.
Woonboulevard Wijchen Hariri 4 locaties, 45.000m2 wooninspiratie.
Bijvoorbeeld een Bidjar-tapijt is gemaakt in een atelier in of nabij de stad Bidjar. Veel tapijten komen tegenwoordig echter uit andere landen zoals Pakistan en India, deze zijn kopieën van de originele Perzische tapijten. De Perzische Tapijten van Hariri zijn wél uit Iran afkomstig.
Openingstijden van Perez Perzische Tapijten in Dordrecht.
Openingstijden Perez Perzische Tapijten Dordrecht. 1 Perez Perzische Tapijten vestiging gevonden in Dordrecht. U zocht: Perez Perzische Tapijten in Dordrecht. Hulp nodig met het vinden van Perez Perzische Tapijten in Dordrecht? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.

Contacteer ons

Op zoek naar perzische tapijten dordrecht?