zaalverhuur dordrecht
Contact ons CKV Oranje Wit.
Op een doordeweekse dag volgt je het pad tussen de sporthal en de tennisbaan tot aan het einde. Aan het eind zijn de deuren links. Openbaar vervoer vanaf Dordrecht Centraal. Vanaf NS-station Dordrecht CS buslijn 3 Oudelandshoek. Uitstappen halte Stadspolders / Groene Zoom.
Kunstmin Live woensdag naar grote zaal Dordrecht.net.
DORDRECHT Wegens de overweldigende belangstelling voor de aflevering met Gerard Cox is besloten om de maandelijkse editie van Kunstmin Live komende woensdag te verplaatsen naar de grote zaal. Dat gaat overigens niet ten koste van de intimiteit van de theatertalkshow, aangezien het volledige theatercafé, zoals dat elke tweede woensdagavond van de maand in de kleine zaal wordt opgebouwd, nu volledig wordt verplaatst naar het podium van de grote zaal.
Partycentrum Wantijpaviljoen Dordrecht in Dordrecht Zaalverhuur Trouwshop.com.
Check beschikbaarheid Maak een afspraak Prijs informatie Stel een vraag. Partycentrum Wantijpaviljoen Dordrecht. 3312 AV DORDRECHT. Het Wantijpaviljoen is uitermate geschikt voor het organiseren van uw trouwfeest, jubileum of receptie o.a. door haar prachtige ligging in het Wantijpark met groot terras. Verschillende zalen en restaurants.
Zaal huren in dordrecht Zaalhuren.net.
Een overzicht van alle zalen in Dordrecht. Zaal huren in Dordrecht. Een zaal huren in Dordrecht voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Dordrecht. Voor de meest uiteenlopende gelegenheden vindt u bij Zaalhuren.net een unieke locatie of zaal in Dordrecht.
De Raedtskelder.
De zaal opzich heeft een oppervlakte van 150m2. Eén van de verborgen geheimen die de stad Dordrecht herbergt uit haar rijke historie. Gelegen op een wel heel verrassende locatie, namelijk: hartje centrum, onder het oude Stadhuis. Om uw bijeenkomst zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij u diverse arrangementen. Stadhuisplein 1 Dordrecht 078 635 635 8 info@deraedtskelder.nl.
Je feest bij Stayokay Stayokay.
De locaties zijn altijd bijzonder én betaalbaar. Een borrel vanaf 10 personen of een feest tot 900 personen? De sfeervolle locaties met multifunctionele zalen en talrijke mogelijkheden voor catering en audiovisuele hulpmiddelen zorgen ervoor dat je feest een groot succes wordt.
Inwoners Dordrecht.
Parkeren en vervoer. College van BW. Over de gemeente. Feiten en cijfers. Parkeren in Dordrecht. Projecten in Dordrecht. Natuur en milieu. Sport in Dordt. Samen werken aan de stad. 3311 GR Dordrecht. Telefoon: 14 078. WhatsApp: 06 406 985 08.
De Plint Dordrecht feestjegeven.nl.
Wat betreft zaal zijn er bij de Plint Dordrecht vele mogelijkheden. De feestzaal biedt ruimte voor 75 tot wel 250 personen en is dus geschikt voor ieder feest. De unieke locatie van onze feestzaal in Dordrecht kan zelfs gebruikt worden als vergaderruimte/congresruimte.
FVD vindt nieuwe zaal Dordrecht na afzegging Binnenland Telegraaf.nl.
Zaaleigenaar durft bijeenkomst FVD niet aan. FVD vindt nieuwe zaal Dordrecht na afzegging. 2017 in BINNENLAND. Kopieer naar clipboard. De Tweede Kamerleden van Forum voor Democratie FVD Thierry Baudet en Theo Hiddema arriveren hand in hand bij Art Hotel Spaander. DORDRECHT UPDATE 20.12 uur Forum voor Democratie FVD kan maandag toch een bijeenkomst houden in Dordrecht.
VVV Zuid-Holland Zuid.
VVV Hoeksche Waard. Home / Uitgaan / Avondje uit / Partylokaties en zaalverhuur. Eten en drinken. Partylokaties en zaalverhuur. Congres en vergaderaccommodatie 24. Partylocatie of zaalverhuur 13. Toon 1 10 van 24. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Blijf in historische raadzaal RTV Dordrecht.
Studios en redactie. 3312 KW Dordrecht. 3300 AL Dordrecht. Over RTV Dordrecht. RTV Dordrecht is al ruim 25 jaar de omroep van Dordrecht. Vanuit het Mediacentrum aan de Leerparkpromenade worden dagelijks nieuws en achtergrondprogrammas gemaakt door betaalde krachten en vrijwilligers.
Huren bij EGM Inspirerende Events Kantoren in Dordrecht.
inspirerende omgeving met commerciële spin-off. Zaal huren in Dordrecht. Heb je behoefte aan een inspirerende locatie in Dordrecht voor je opleidingen, workshops of vergaderingen, dan kun je bij ons de juiste ruimte vinden met op jouw wensen af te stemmen faciliteiten en verzorging.

Contacteer ons

Resultaten voor zaalverhuur dordrecht