zaalverhuur dordrecht
Zaal huren bij De Merwelanden in Dordrecht Gigstarter.
The talented band Dean and the Moonboys went home with the title Gigstarter Artist of the Year 2017, as well as several nice prizes! DJ Mike Gerritsen won the title DJ of the Year 2017 and played a set during the final. Hoe t werkt. De Merwelanden zaalverhuur. de Bekramming 13. 3313 LM Dordrecht.
Zaalverhuur Dordrecht Museumrestaurant Art Dining.
Zondag 1000: 2200.: Restaurant Art Dining Art en Dining in Dordrecht is de locatie voor lunch en diner in het restaurant en seminar, vergadering, feest of bijeenkomst in de mooie zalen of de wijnbar. sterren gebasseerd reviews. Dordrecht ZUID-HOLLAND NL.
Verhuur Evangelisch-Lutherse Gemeente Dordrecht.
De Gemeentezaal naast de kapel kunt u ook huren. Deze zaal is geschikt voor lezingen, maar ook voor bescheiden feesten. Hier is ruimte voor ongeveer 50 personen. Bij mooi weer is het mogelijk om de beschutte binnentuin te betrekken bij uw activiteit.
Sporting Delta De leukste korfbalvereniging van Dordrecht!
Te koop: Asics, maat 35. Scheidsrechters deze week. Bardiensten deze week. Programma deze week. De laatste webbrief. Elke donderdag van 1830: 1930: uur blessurespreekuur voor alle Sporting Delta-leden. Meld je aan bij Reno Bosman. Tweets by Sporting_Delta. Korfbalvereniging uit Dordrecht.
Home.
U bent welkom in De Buitenwacht. De Buitenwacht is een intercultureel en interreligieus centrum in Krispijn in Dordrecht. In De Buitenwacht is het mogelijk elkaar te ontmoeten, initiatieven te ontplooien en te zoeken naar manieren om met elkaar in dialoog te blijven vanuit ieders eigenheid.
Zaal huren in Dordrecht Privé en Zakelijk Bellevue GroothoofdBellevue Groothoofd Hotel, restaurant, brasserie, terras, trouwlocatie, zalen.
Een sfeervol restaurant waar u de lekkerste steak van Dordrecht eet! Hier kunt u de hele dag terecht voor lunch en diner, maar ook om te genieten van een goed glas wijn natuurlijk 4 sterren gebasseerd 55 reviews Boomstraat 37 3341TC Dordrecht ZUID-HOLLAND NL.
Zaalverhuur Dordrecht voor 20 tot 2000 personen.
Ben je er al aan uit wat de wensen zijn voor zaalverhuur Dordrecht? Wil je een kleine zaal met een bar, meer een kroeg idee of juist 1 van de andere mogelijkheden. Of misschien een vergaderlocatie Dordrecht voor een goede vergadering?
ZAALVERHUUR AMSTERDAM Desmet Studio's.'
Desmet is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Packageprijs zaalverhuur incl. licht, geluid, DJ-set, horecapersoneel, garderobe en technische ondersteuning 1595, incl. Wil je even komen kijken of heb je een afwijkend programma bel ons dan: 020 521 7100.
Home.
078-2000561 of per e-mail: zaalhuur@detromptuin.nl. Bedankt voor uw begrip! WILT U EEN ZAAL HUREN OF BEZICHTIGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP VIA. 078 2000 561. NEEM CONTACT OP. Over De Tromptuin. De Tromptuin Maarten Harpertsz Trompweg 235. 3317 NE Dordrecht.
Kerkgebouw Doopsgezinde Gemeente Dordrecht.
Onze kerk is gelegen aan een grote toegangsweg tot de nieuwe woonwijken van Dordrecht Precies voor de kerk is een bushalte gekomen. Lange stroken aan weeskanten van de S.M. Hugo van Gijnweg, waaraan het gebouw ligt, zijn tot parkeerruimte bestemd.
The Passion. Icon-npo. Icon-npostart. Icon-EO. Icon-kroncrv. Icon-comment. Icon-audio. Icon-mail. Icon-video. Icon-image. Icon-search. Icon-facebook. Icon-twitter. Icon-snapchat. youtube. Icon-instagr
Er zijn niet meer items beschikbaar. Oeps, er is een probleem bij het laden van meer content Herlaad de pagina om het opnieuw te proberen. Passion is de moderne vertelling van de laatste uren van Jezus leven, lijden én opstanding.
Vergaderen Biesboschcentrum Dordrecht.
Organiseer je vergadering, teambuilding, training of zakelijke bijeenkomst in Nationaal Park De Biesbosch. Biesboschcentrum Dordrecht beschikt over een fraaie, moderne groepsruimte met prachtig uitzicht op de Biesbosch. Dé ideale locatie om werk en ontspanning te combineren. De zaal biedt ruimte aan max.

Contacteer ons

Zoeken naar zaalverhuur dordrecht