zaalverhuur dordrecht
Homepage.
Het centrum van Dordrecht de oudste stad van Holland ligt op een steenworp afstand van restaurant Wantijpaviljoen. Ons bedrijf is sinds kort volledig verbouwd, en heeft de beschikking over drie zalen, en 2 terrassen waar u uw bruiloft, huwelijk, receptie.,
Zaal huren bij De Merwelanden in Dordrecht Gigstarter.
The talented band Dean and the Moonboys went home with the title Gigstarter Artist of the Year 2017, as well as several nice prizes! DJ Mike Gerritsen won the title DJ of the Year 2017 and played a set during the final. Hoe t werkt. De Merwelanden zaalverhuur. de Bekramming 13. 3313 LM Dordrecht.
Home.
078-2000561 of per e-mail: zaalhuur@detromptuin.nl. Bedankt voor uw begrip! WILT U EEN ZAAL HUREN OF BEZICHTIGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP VIA. 078 2000 561. NEEM CONTACT OP. Over De Tromptuin. De Tromptuin Maarten Harpertsz Trompweg 235. 3317 NE Dordrecht.
Ons aanbod van activiteiten Optisport.
Bij Optisport Health Club Dordrecht kan je gebruik maken van de verschillende faciliteiten die deze accommodatie te bieden heeft. Je kan bij ons lekker trainen in de fitnessruimte maar ook Banenzwemmen in het zwembad of schaatsen op onze ijsbaan. Bij de Sportboulevard kan je het hele jaar door ijs huren.
Recreanten in zaal Palet Stadspolders Next Volley Dordrecht.
De sporthal het Palet ligt boven de bibliotheek in Stadspolders, vlakbij het station Dordrecht Stadspolders. De ingang is tegenover het winkelcentrum, aan de zijkant van het complex. Er zijn geen kledingvoorschriften maar het is wel aan te bevelen goede zaalschoenen te gebruiken.
Zaalverhuur The Movies Dordrecht.
Blijft actueel geinformeerd over het wekelijkse programma en andere zaken. Meld je aan voor de Nieuwsbrief. Het CineFiliaal biedt extra's' aan regelmatige bezoekers van the Movies. Wat ga je doen, met je kinderfeestje, verjaardag of jubileum? Met je bedrijfsuitje of teambuilding? Bezoekersinformatie Bereikbaarheid Zaalverhuur Over The Movies Contact.
De Crabbehoeve Crabbehoeve.
Crabbehoeve is een bijzondere ontmoetingsplek en verrassende locatie in Dordrecht. Onze gezellige lunchroom is dagelijks geopend. Iedereen is hier welkom voor een heerlijke bak koffie met wat lekkers. We beschikken ook over een sfeervolle vergaderruimte en creatief atelier. Rondom het gebouw ligt een grote moes en beleeftuin met zonnig terras.
Bijzondere feestzalen Dordrecht DNLS.nl.
Dordrecht heeft een enorm groot aanbod van feestzalen. Wij hebben de beste, mooiste en meest unieke feestzalen voor u gevonden en op onze site geplaatst. Vanaf hier kunt u op zoek naar een perfecte feestzaal die past bij uw wensen.
Zalen Van der Valk Hotel Dordrecht.
Zelfs een feestavond is mogelijk op één van de mooiste plekjes van Dordrecht, onze Skybar. Van der Valk Hotel Dordrecht. Valk Exclusief website. Valk Exclusief Magazine. Van der Valk Hotel Dordrecht Adres. Laan Van Europa 1600 Postcode en plaats. 3317DB Dordrecht Telefoon.
Zaalverhuur Dordrecht Museumrestaurant Art Dining.
Zondag 1000: 2200.: Restaurant Art Dining Art en Dining in Dordrecht is de locatie voor lunch en diner in het restaurant en seminar, vergadering, feest of bijeenkomst in de mooie zalen of de wijnbar. sterren gebasseerd reviews. Dordrecht ZUID-HOLLAND NL.
Home.
U bent welkom in De Buitenwacht. De Buitenwacht is een intercultureel en interreligieus centrum in Krispijn in Dordrecht. In De Buitenwacht is het mogelijk elkaar te ontmoeten, initiatieven te ontplooien en te zoeken naar manieren om met elkaar in dialoog te blijven vanuit ieders eigenheid.
Kunstmin.
Van 18 t/m 24 juni vindt de vijfde editie van het Bachfestival. Schouwburg Kunstmin Sint Jorisweg 76 3311 PL Dordrecht 078 639 79 79. Energiehuis Ketel 1 Machine 3 Noordendijk 148 3311 RR Dordrecht 078 639 79 79. facebook twitter linkedin.

Contacteer ons

Resultaten voor zaalverhuur dordrecht