plaisier draglineschotten
Lekkerkerker Rotterdam Gecertificeerd Sloopbedrijf in Rotterdam.
Lekkerkerker verhuurt rijplaten, draglineschotten, oprijschotten en bouwhekken. U kunt bij Lekkerkerker Rotterdam terecht voor het huren of kopen van bouwwegen. Wist u al dat wij vanaf januari 2017 van maandag tot en met vrijdag van 06.00 tot 18.00 uur open zijn voor laden en lossen op de werf?
Plaisier BV, HandelsondernemingHendrik-Ido-Ambacht, Bouwmaterialen en machines Wielevert.nl.
U bent nog niet ingelogd. Wie levert Trefzeker! Blader in de rubrieken. Blader in de merken. Wat of Wie. Terug naar de zoekresultaten. Plaisier BV, Handelsonderneming, Hendrik-Ido-Ambacht. Rubrieken: Bouwmaterialen en machines. Adres: Crezeepolder 3. 3341 LA Hendrik-Ido-Ambacht. Laatste vaknieuws meer.
Draglineschotten afmetingen.
De hardhouten draglineschotten zijn leverbaar in de volgende standaard afmetingen. Westra verhuurt rijplaten, draglineschotten en slootschotten voor de regio Friesland. Wij hebben stalen en kunststof rijplaten met diverse afmetingen te huur. Plaisier BV is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten en de verhuur en verkoop van schotten.
Plaisier bv.
Welkom bij Plaisier BV. Plaisier BV is gespecialiseerd in de verhuur van rijplaten en de verhuur en verkoop van schotten. Wij werken in binnen en buitenland aan kleine en grote projecten. De hardhouten schotten zijn in 11 verschillende afmetingen beschikbaar.

Contacteer ons

Resultaten voor plaisier draglineschotten