zaalverhuur papendrecht
Zaalverhuur in de provincie Zuid-Holland nodig? Alle soorten zalen huur je via meetings.nl.
Zaalverhuur in de provincie Zuid-Holland. Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in de provincie Zuid-Holland? Zoek je een echte feestlocatie, een partycentrum of wil je een vergaderzaal huren, dan ben je bij meetings aan het juiste adres.
Overzicht van zaalverhuurders in Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht en Sliedrecht zaalverhuur-info.nl.
Zaalverhuurder met website 76. Vind jouw zaalverhuurder in de regio. Alblasserdam Barendrecht Bodegraven Breda Dordrecht Drimmelen Geertruidenberg Gorinchem Gouda Hendrik-Ido-Ambacht Hoge Vucht Krimpen aan den IJssel Liesveld. Made Nieuw-Lekkerland Oosterhout Oudewater Papendrecht Reeuwijk Ridderkerk Schoonhoven Strijen Vlist Werkendam Woudrichem Zwijndrecht.
Zaalverhuur Papendrecht Zaallocaties Zaal huren.
Vind hier de beste zalen in Papendrecht voor je feest, evenement, vergadering of meeting. Hieronder vind je alle zaalverhuur bedrijven in Papendrecht. Wil je een zaal huren voor je evenement vind dan hieronder je geschikte locatie. Selecteer een plaats. Alphen aan den Rijn.
Zaalverhuur Waardeburgh.
Denk aan de Peulenhof in Hardinxveld-Giessendam of de Schoorsteegt in Papendrecht. Bij het huren van een ruimte is het mogelijk de catering via de keukens van Waardeburgh af te nemen. De medewerkers van onze restauratieve dienst denken graag met u mee om uw viering volgens uw wensen uit te voeren. De restauratieve dienst biedt een aantal arrangementen op het gebied van eten en drinken. Afhankelijk van de duur van uw viering kunt u kiezen uit een arrangement van 2, 3 of 4 uur. Maar ook een diner of buffet behoort tot de mogelijkheden. Ons motto is: van koffie tot ossenhaas, wij kunnen alles voor u regelen! Wilt u meer informatie over zaalverhuur en onze arrangementen?
Recepties WokplanetWokplanet.
Bij aankomst koffie met taartenbuffet, tijdens de avond onbeperkt receptiedranken een, knabbelgarnituurkaas, en worstgarnituur en een luxe warm en koud gevarieerd bittergarnituur The Bridge, inclusief koffie aan het einde van de avond. frisdranken, bier, wijn en binnenlands gedistilleerd. Voor uw receptie of huwelijksfeest berekenen wij geen zaalhuur! minimaal 75 personen. Copyright 2013, Wokplanet. Wok Planet The Bridge Parkweg 1-3 3356 LM Papendrecht.
Zaal huren in papendrecht Zaalhuren.net.
68 locaties in papendrecht. Er zijn geen zoekresultaten gevonden. Klik hier om terug te gaan naar de homepagina. Apollo Hotel Papendrecht. Het Koetshuis is een prachtige trouw en feestlocatie middenin het historisch hart van Oud-Ijsselmonde, Rotterdam. In De Woonkamer zaalverhuur.
Hotel Papendrecht boeken? Apollo Hotels.
Voor een bijzondere aankomst in deze stad neem je de waterbus vanuit Papendrecht. De opstapplaatsen van de waterbus bereik je binnen 5 autominuten. Vanaf opstappunt Veerdam Papendrecht stap je in de waterbus naar Dordrecht, deze stad bereik je in 5 minuten.
Zaal Sportcentrum Papendrecht Volleybal competitie Volleybal.nl.
Sportcentrum Papendrecht, PAPENDRECHT. Donderdag 29 maart. Flits HS 1. Sic Pugno HS 1. Sportcentrum Papendrecht, PAPENDRECHT. Donderdag 22 maart. Flits DS 2. RVC/Libanon 50 DS 6. Sportcentrum Papendrecht, PAPENDRECHT. Geef het door Uitslagen exporteren. Je maakt gebruik van een verouderde browser!
Zaalverhuur The Moonshine.
De zaalverhuur van The Moonshine nabij Dordrecht is ideaal voor allerlei gelegenheden en bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, examenfeestjes, bruiloften en jubilea, maar evengoed voor workshops, lezingen en presentaties kun je de ruimte huren. Wij beschikken over de volgende voorzieningen.:
Zaalverhuur Dordrecht voor 20 tot 2000 personen.
ook voor de regio Papendrecht, Barendrecht, Zwijndrecht en omgeving. Zaalverhuur Dordrecht arrangementen. Ben je op zoek naar zaalverhuur Dordrecht mogelijkheden? We helpen je op deze pagina graag op weg naar het vinden van een perfecte feestzaal in Dordrecht. Ga je trouwen, ben je jarig, wil je een borrel houden of is er een andere reden?
De Raedtskelder De locatie voor een onvergetelijk feest.
U vind het in de Raedtskelder! Een unieke, historische locatie waar sfeer en functie zich verzoenen tot een multifunctionele zaal van 150m 2. Een verborgen geheim uit de rijke historie van Dordrecht. Gelegen op de meest verrassende locatie: in hartje centrum, onder het oude Stadhuis.
Postrok Toon onderwerp Gezocht: Zaaltje voor Feestje.
Op internet kom ik vrijwel alleen gigantische balzalen tegen met een enorme prijs. Het liefst ook zonder verplichte catering, want dat regel ik zelf wel. Ik zoek het in omgeving: Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam. Heeft iemand tips of ervaringen voor een leuk zaaltje.

Contacteer ons

Op zoek naar zaalverhuur papendrecht?